FAQ

Welke diensten verleent Earshot?

– Opnemen en coachen van voice-overs

– Geluidsnabewerking en sound-design van online films en commercials

– Mixen van muziek, voice-overs, online films en commercials

– Componeren, produceren en masteren van muziek voor online films en commercials

– Creatief meedenken over de audio onder je film of commercial

– Na-synchroniseren van audio

Hoe maak ik een afspraak bij Earshot?

Een afspraak maken bij Earshot is heel eenvoudig. Je kunt ons 24/7 bereiken. Dat kun je doen door te mailen naar: info@earshot.nl of te bellen naar: 020-663 77 83. Voor een oriënterend gesprek kun je altijd even binnen lopen tijdens kantoor uren. Het is dan wel handig als je van te voren even laat weten dat je langs komt.

Kan ik bij jullie terecht voor een engelse voice-over ?

Absoluut. Earshot heeft een breed scala aan ‘native speaking’ voice-overs waaronder Engels, Duits, en Vlaams sprekende stemmen.

Werkt Earshot ook op project basis?

Earshot werkt ook op project basis. Hier kunnen afpsraken over worden gemaakt met de planning. Dat kun je doen door te mailen naar: info@earshot.nl of te bellen naar: 020-663 77 83

Wat houdt de Earshot levergarantie in?

Levergarantie houdt in dat we altijd garanderen dat er op tijd  (op de afgesproken deadline/ datum) geleverd wordt. Zelfs als dit buiten werkuren of in het weekend is.

Als ik materiaal moet aanleveren, bv. video files, welk formaat kan ik dan het beste gebruiken?

Aanleveren van beeld het liefst in een hoge resolutie .mov. Het audio formaat behoort minimaal 16bit wav of aif te zijn.

De audio van een edit ontvangen we graag in het OMF/AAF formaat.

Wat nou als ik niet tevreden ben met de opgenomen VO of muziek / sound design?

Uiteraard willen we altijd de beste kwaliteit leveren. Het komt dan ook eigenlijk nooit voor dat mensen met een ontevreden gevoel naar huis gaan. Earshot doet voor het boeken van een VO altijd een stem voorstel waarbij je al kunt horen wat een VO kan en hoe hij of zij klinkt. Als je zelf met een stem komt, is dat uiteraard je eigen verantwoordelijkheid.

Kan ik ook zelf een VO regelen of kan dat alleen via Earshot?

Geen probleem. Als je zelf een goede voice kent, kun je die ook meenemen. Echter is het wel belangrijk dat dit een professionele voice-over is die alles binnen de geboekte tijd kan opnemen. We vinden het belangrijk dat alles bij Earshot op hoge kwaliteit de deur uit gaat.

Wat is het verschil tussen Earforce en Earshot?

Het verschil tussen Earforce en Earshot zit hem oa. in de planning. Als je bij Earforce boekt kun je als klant bepalen wat er wanneer gebeurd en met welke engineer. Wanneer je bij Earshot boekt bepaalt de planning dit. Hierdoor kan er snel en efficient gewerkt worden.