Mijn-HipstaPrint-1750487244_11

Waarom Earshot?

  • Eigen engineers en stock library
  • Levergarantie
  • Wij kennen geen sluitingstijden
  • Beeld klinkt goed

Audio mixen

Earshot is de specialist in audio mixen. Onze eigen engineers kunnen elk project aan, groot of klein. We kunnen indien nodig ook nog gebruik maken van onze freelancers. We zijn echte bevlogen studioratten Wij mixen audio zoals jij dat wilt en denken creatief met je mee om tot een uniek eindresultaat te komen. Je kunt ervoor kiezen zelf een sound aan te leveren, maar wij kunnen het sounddesign ook op ons nemen. Door de beschikking over een eigen stock en effecten library kunnen we een sound direct uitproberen en eventueel bewerken. Vraag meteen naar de mogelijkheden bij Earshot!

Audio mixen: verzeker jezelf van een versterkt concept

Earshot is gespecialiseerd in het versterken van een concept middels audio. Dit doen we door audio zodanig te mixen dat jouw concept nog sterker staat. Earshot wil altijd een langdurige samenwerking met je aangaan. Het is natuurlijk ook mogelijk ons in te schakelen op projectbasis. Hiervoor kunnen we vooraf enkele afspraken maken. In onze stock library vind je altijd de juiste sound. Het mixen van audio gaat  snel en soepel mede dankzij onze waanzinnige plugins en converters.

Wil je graag meer weten?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden op het gebied van audio mixen? Neem dan direct contact met ons op via 020-663 77 83. Onze afgeronde projecten geven je een goede impressie van onze werkzaamheden.

Contact opnemen

Velden met * zijn verplicht