Mijn-HipstaPrint-1750487244_11

Waarom Earshot?

  • Eigen engineers en stock library
  • Levergarantie
  • Wij kennen geen sluitingstijden
  • Beeld klinkt goed

Voice-over opnemen

Als je een voice-over wilt opnemen, dan doe je dat met de hulp van Earshot. Wij beschikken over een uitgebreide pool voice-overs. Als je zelf een professionele voice-over kent, dan kun je die natuurlijk ook meenemen. Heb je die niet, dan kunnen wij ervoor zorgen. Voordat we de voice-over opnemen, zullen we je eerst een stemvoorbeeld laten horen. Vind je de stem die je hoort goed voor jouw project? Dan kunnen we aan de slag gaan. Wij streven ernaar altijd de beste kwaliteit te leveren. Door jou vooraf te informeren en duidelijke afspraken te maken, kunnen we dit realiseren. Bij Earshot krijg je wat je wenst en overtreffen we jouw verwachtingen!

Een voice-over opnemen: ook andere talen mogelijk

Bij Earshot kun je ook een voice-over in een andere taal opnemen. Of het nu gaat om de gangbare talen zoals: Engels, Duits, Vlaams, of de minder gangbare talen zoals; Scandinavisch, Pools, Turks of Arabisch, wij kunnen de juiste voice-over voor je regelen. Daarbij bieden wij ook altijd de levergarantie aan. Dit houdt in dat we garanderen dat er op de afgesproken deadline geleverd wordt. Ook als dit in het weekend of buiten werkuren is. Behalve het opnemen van een voice-over kunnen wij ook geluidsnabewerking en sounddesign doen. Daarnaast mixen we voice-overs en muziek voor infomercials en produceren we zelf muziek voor online films of commercials.

Maak meteen een afspraak

Geïnteresseerd in onze diensten? Maak dan meteen een afspraak en laat ons een voice-over opnemen die bij jouw project past! We hebben al diverse projecten afgerond. Bekijk ze eens om een impressie van ons werk te krijgen. Als je vragen hebt, kijk dan ook eens naar onze FAQ’s. Wellicht staat je antwoord ertussen. Voor een afspraak en andere vragen kun je ons altijd bellen op 020-663 77 83.

Contact opnemen

Velden met * zijn verplicht