Mijn-HipstaPrint-1750487244_11

Waarom Earshot?

  • Eigen engineers en stock library
  • Levergarantie
  • Wij kennen geen sluitingstijden
  • Beeld klinkt goed

Geluidsnabewerking

Voor de geluidsnabewerking van online films en commercials kom je naar de componisten  van Earshot. Bij Earshot zijn we bevlogen studioratten en we zorgen ervoor dat de audio strak komt te liggen. We kunnen sounddesign zelf maken, maar je kunt het ook zelf bij ons aanleveren. We beschikken over vaste engineers, maar ook over een pool freelancers. Met de beschikking over een eigen stock library kunnen we altijd een sound uitproberen en eventueel aanpassen naar jouw wensen. Vraag direct naar de mogelijkheden bij Earshot!

Geluidsnabewerking door ervaren engineers

Bij Earshot ben je ervan verzekerd dat de geluidsnabewerking gedaan wordt door ervaren engineers. Wij kunnen zowel grote als kleinere projecten aan. We werken zeer snel, zonder dat de kwaliteit daar voor onder doet. Wij maken gebruik van een centrale planning, waardoor we snel een offerte kunnen bieden en jij zekerheid en duidelijkheid krijgt geboden. Onze diensten zijn gebaseerd op 3 pijlers: levergarantie, kwaliteit en het versterken van het concept .

Voice-overs van Earshot

Heb je een voice-over nodig? Ook dat is geen probleem bij Earshot. We werken samen met diverse ervaren voice-overs die voor lage tarieven werken. Heb je nog vragen over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van geluidsnabewerking, casting of onze andere diensten? Vraag dan meteen naar de mogelijkheden bij Earshot! Je kunt ons bereiken via 020-663 77 83. Hier kun je ook meteen een offerte aanvragen.

Contact opnemen

Velden met * zijn verplicht