Mijn-HipstaPrint-1750487244_11

Waarom Earshot?

  • Eigen engineers en stock library
  • Levergarantie
  • Wij kennen geen sluitingstijden
  • Beeld klinkt goed

Bedrijfsfilm inspreken

Earshot beschikt over een groot bestand van voice-overs  die jouw bedrijfsfilm kunnen inspreken. Zij zijn zeer ervaren en werken voor lage tarieven. Hierdoor zijn onze diensten voor elk bedrijf betaalbaar. Wij nemen de voice-over niet alleen voor je op, maar regisseren ze ook. Bovendien denken we op creatieve en constructieve wijze met je mee over de audio onder je bedrijfsfilm. We passen de juiste audio specificaties toe voor elk medium. Ook voor commercials ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je gebruik maken van een Engelse voice-over? Geen probleem. Ook andere talen behoren tot de mogelijkheden! Maak nu een afspraak met onze componisten en laat jouw bedrijfsfilm inspreken door een ervaren voice-over.

Bedrijfsfilm laten inspreken door onze of jouw eigen voice-over

Bij Earshot heb je de beschikking over diverse voice-overs die jouw bedrijfsfilm kunnen inspreken. Heb je zelf de beschikking over een voice-over? Dan kun je die natuurlijk meenemen naar onze studio. Het is dan wel van belang dat dit een professionele voice-over is. Zo kunnen we de kwaliteit blijven bieden die wij hanteren. Vooraf bieden we je altijd een stemvoorbeeld aan. Hier hoor je hoe een bepaalde voice-over klinkt. Ben je er tevreden over? Dan gaan we aan de slag. Wil je liever een andere horen? Dan zorgen we daar voor! Bekijk onze FAQ’s voor meer informatie over onze diensten.

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak met onze componisten en laat je verrassen door de kwaliteit van Earshot! Laat een bedrijfsfilm inspreken door onze specialisten. We kunnen ook de geluidsnabewerking van de film verzorgen. Meer weten? Bel dan naar 020-663 77 83. Hier kun je ook een offerte aanvragen. Velen gingen u voor. Bekijk ons werk voor een impressie.

Contact opnemen

Velden met * zijn verplicht