Mijn-HipstaPrint-1750487244_11

Waarom Earshot?

  • Eigen engineers en stock library
  • Levergarantie
  • Wij kennen geen sluitingstijden
  • Beeld klinkt goed

Luisterboek inspreken

Earshot is een specialist die beschikt over diverse voice-overs die jouw luisterboek kunnen inspreken. Uiteraard maken we enkel gebruik van professionele stemacteurs, die ook ervaring hebben met het inspreken van een luisterboek. Als je zelf een professionele voice-over kent, dan kunnen we die ook opnemen in onze studio. Heb je nog geen stemacteur gevonden? Dan helpen wij je. Wij vinden altijd de perfecte match tussen voice-over en klant. De stemacteur moet niet alleen naar jouw smaak zijn, maar ook passen bij jouw concept. Vooraf laten we je enkele stemvoorbeelden  horen, zodat je het geluid leert kennen en zo kunt besluiten of de stem bij jouw project past.

Luisterboek laten inspreken: altijd een stem die erbij past

Via Earshot vind je altijd een stem die bij jouw concept past voor het inspreken van een luisterboek. Wij helpen je met het vinden van een unieke stem. Het boek moet op heldere wijze worden voorgelezen en de stem moet ook bij het verhaal passen. Een spannend boek vereist een andere stem dan een kinderboek bijvoorbeeld. Wij kunnen ook voice-overs regelen die het luisterboek in een andere taal inspreken, van Engels tot aan Duits en Vlaams.

Onze eerdere projecten

Doe een impressie van onze werkzaamheden op en bekijk enkele projecten van ons. Als je vragen hebt over het inspreken van een luisterboek, dan kun je onze FAQ’s raadplegen of ons bellen op 020-663 77 83. Hier kun je ook meteen een afspraak maken met onze specialisten!

Contact opnemen

Velden met * zijn verplicht