Mijn-HipstaPrint-1750487244_11

Waarom Earshot?

  • Eigen engineers en stock library
  • Levergarantie
  • Wij kennen geen sluitingstijden
  • Beeld klinkt goed

Goedkope opnamestudio

Earshot beschikt over een goedkope opnamestudio in Amsterdam. Hier kun je gebruik maken van onze diensten, variërend van het mixen van audio tot aan sounddesign voor films en online video’s. Wij denken op creatieve wijze met je mee. We werken met een vaste club freelancers voor de grotere projecten. Je bent altijd welkom in onze goedkope opname studio. We maken duidelijke afspraken over waar je bij kunt zijn en waar niet. Efficiëntie is waar het om draait. Tevens maken we gebruik van Skype als dat handig is. Zo blijf je altijd op de hoogte en weet je precies wat er speelt bij Earshot.

Goedkope opnamestudio: jouw concept met audio versterken

Earshot kan in zijn goedkope opnamestudio jouw concept versterken door audio. Wij ontwikkelen eigen sounddesigns en beschikken over eigen engineers. Dit zorgt ervoor dat we unieke sounds kunnen creëren voor jouw project. We gaan graag een langere samenwerking aan, maar als je ons liever op projectbasis inschakelt, ook dan kunnen we je helpen. Vooraf zullen we dan enkele afspraken maken. Wij hebben helderheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan!

Maak meteen een afspraak met Earshot!

Maak meteen een afspraak in de goedkope opnamestudio van Earshot in Amsterdam! Wil je weten wat wij allemaal al gedaan hebben? Bekijk dan enkele projecten van ons! Vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of bel naar 020-663 77 83. Via dit telefoonnummer kun je ook een afspraak inplannen.

Contact opnemen

Velden met * zijn verplicht